Brownie de boniato
« No es malo ser egoista. Hay cosas en la vida que están destinadas a no ser compartidas ».
¡La receta sí! 😅!
BROWNIE BONIATO.
.100 gr. HARINA DE TRIGO SARRACENO
500 gr. BONIATOS
10 dátiles MEDJOUL
30gr. CACAO PURO o GARROFA
Pizca de SAL
5 cucharadas de ACEITE DE OLIVA o COCO
Nueces o no.
180 grados horno unos 30 minutos.
Buenísimooooo.
Brownie de moniato! El pots fer com un esmorzar, un berenar o fer-ne un pastís posant crema de coco per damunt. Barreja 500grams de moniato cuit amb 10 dàtils medjoul (si no en teniu poseu-ne el doble dels normals), amb 100 grams de farina de fajol i 100 d’ametlles o de coco (podeu posar les farines que volgueu), 30 grams de cacau o garrofa, un pessic de sal i 5 cullerades d’oli d’oliva o de coco. Afegiu nous per damunt i al forn a 180 graus uns 30 minuts. Està boníssim!!!
No hay comentarios:
Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.