CARGOLS A LA LLAUNA
#lleida estimada Lleida #lleida #lleida Qui ens ho havia de dir!!
. Cargols de la varietat Boves
. Sal, pebre negre, Pebre Vermell Picant
. i oli d’oliva verge extra
. Conyac Torres 10 (jo avui he posat Ron!)
. Allioli per acompanyar.
Actualment i suposem que per motius d’higiene alimentaria, s’acostumen a rentar, ja que a més de fer-los al foc de llenya, també els fem al forn de casa. En ambdós casos, el que sempre hem de fer és tenir-los en dejuni almenys una setmana.
Preparació:
Com hem dit abans, els cargols han d’estar purgats, és a dir, han d’estar almenys una setmana en dejú.
Netejar-los amb força d’aigua, sense submergir-los, tan sols per treure la terra i impureses que pugui tenir la closca. Es pot fer amb un respall petit.
Agafem una safata de llauna del forn, col·loquem els cargols damunt amb la part oberta cara amunt i ajustats perquè no es tombin. Si veus que comencen a sortir, desseguida afegeix una mica de sal (veuràs com s'amaguen).
Jo he tirat un raig generos d'oli i a continuació he posat la SAL, el PEBRE NEGRE i el PEBRE VERMELL PICANT i a continuació els posem al foc de llenya o si els fem al forn, s’ha de fer a 220 graus. Als 7 o 8 minuts mirem i segons com podem diexar-ho fins a 12 0 15 minuts al forn. Sabrem que estan al punt quan els veguem daurats.
Els traiem , els flambegem amb conyac i acompanyem amb un all i oli.
La recepta és pot millorar. El món del cargols és molt ampli. Si Deu em dona salut aniré compartint les meves receptes. Aquesta de moment va directa a la GUIA HOLA SOMOS 7. T'animo a fer una ullada aquí.
Ànims #lleidatans i #lleidatanes !!!!! ❤️
PD: Si estàs com jo en un camí de transformació i canvi d'alimentació per a perdre pes, oblidat de l'Allioli. :-))
Bon dia!
No hay comentarios:
Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.